Celle – Bad Nenndorf: dag 3

Woensdag
21 oktober 2015                     
Vorige dag
Van                : Wennebostel
Naar             
: Otternhagen
Gelopen        
: 18 kilometer
Geklommen  
: nauwelijks
Geslapen       
: Hotel Perl in Otternhagen

Wandeltaxi

Met de taxi terug naar de route

Om half tien bracht de taxi ons terug naar Wennebostel. Na een kleine kilometer door de straten van dit dorp kwamen we bij de spoorbaan waarvan ik had gedacht dat we daar gisteren waren gestopt. We hadden weliswaar geen spoorbaan gezien, maar ik had verondersteld, dat die inmiddels al lang was opgeheven. Deze kilometer hoorde dus eigenlijk bij het traject van gisteren. Nou ja, dan werd het vandaag wat langer dan gepland. Dat werd het trouwens toch wel, want het aangegeven aantal kilometers in het boekje is stelselmatig te laag.

Hoewel het hele traject van deze week erg mooi was, meer natuurgebied dan we hadden verwacht, was vandaag toch wel de mooiste dag. Heel veel bos, mooie uitzichten op de open stukken en ontzettend stil. Vooral langs de Otternhagener Moor was het erg fraai. Jammer dat de zon het een beetje liet afweten, maar we hadden nog geen druppel regen gehad en de temperatuur was uitstekend om te wandelen.

Wandelbord

Een van de vele wandelborden onderweg

Het hotel in Otternhagen lag weer pal aan de route. Mooier kun je het niet treffen. Het was sowieso een voltreffer. Prachtige, ruime kamer met openslaande deuren naar een eigen terrasje. Maar ja, daar was de temperatuur nou weer niet echt geschikt voor!

Volgende dag