Blumberg – Konstanz: dag 3

Dinsdag 21 oktober 2014       Vorige dag
Van                    : Welschingen
Naar                  : Singen
Gelopen             
: 16 kilometer

Geklommen      :  200 meter
Geslapen           Holliday Inn in Singen


De volgende dag ging het van de ene vulkaankegel naar de volgende vulkaankegel. Allemaal met mooie namen en bijna allemaal met een ruïne er bovenop. Veel bos was er niet hier, maar juist daardoor steeds mooie vergezichten. We vinden dit echt een heel bijzonder gebied! We treffen het ook wel enorm met het weer. Vandaag iets minder zon, maar nog steeds droog en een prima temperatuurtje voor oktober.

Terugblik op de Hohenwehen

De Hohentwiel

Op de laatste vulkaan, de Hohentwiel, recht boven Singen, is de ruïne te bezichtigen. Dat hebben we niet gedaan, maar we hebben wel het restaurant even meegepakt voor een lekkere kop warme chocola.

Er stopte hier ook een bus, maar dat was onze eer te na. We daalden  te voet af naar de stad, waar we in het centrum gereserveerd hadden. We waren net op tijd, want nu sloeg het weer toch even om. Het begon te stortregenen met een enorme wind erbij. Jammer dat we net nu in een garni-hotel zaten, want toen we er uit moesten om wat te gaan eten, ging het nog steeds hevig te keer. Gelukkig hoefden we alleen een plein over te steken voor de Griek. Verder de stad in gaan hadden we geen behoefte aan. We hadden afgelopen zomer al geconstateerd dat Singen echt helemaal niks is. Totaal ongezellige, armoe- troef-stad. Lekker slapen en morgen weer gauw de natuur in.

Volgende dag